Informatie

Adres: Witherenstraat 15
Postcode: 5921GA

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 250
Oppervlakte: 80
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Tegen meerprijs
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 29 Sep, 2015

Binnenkort schoon atelier/expositie/kantoorruimte in Venlo Blerick

Vanaf half oktober hebben we mooi schoon atelier (bijv. fotografie) / expositie / kantoorruimte beschikbaar in het centrum van Blerick (Venlo). Het betreft een ruim winkelpand met mooie etalage in de winkelstraat van Blerick. We zoeken een nette ondernemer welke er op tijdelijke basis een representatieve invulling aan kan geven. (winkelfunctie is niet mogelijk i.v.m. huurrechten). Ben jij, of ken jij de ondernemer waar wij naar op zoek zijn? fmt-nl.com / 088-0183870.

, , , , ,

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties