Informatie

Adres: Groot Loo 2a
Postcode: 5081BL

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 250
Oppervlakte: 60
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Tegen meerprijs
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 29 Sep, 2015

Per direct mooie werkruimte in een voormalig kinderdagverblijf in Hilvarenbeek

Per direct: In een voormalig kinderdagverblijf in Hilvarenbeek, 8 atelier- of kantoorruimtes. Bij het pand zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. We zijn op zoek naar 8 partijen die ieder een lokaal in gebruik krijgen. De lokalen zijn +/- 60m2. Je betaalt een maandelijkse vergoeding van €250,- (excl. BTW). Meld je aan via onze website fmt-nl.com/ik-zoek-ruimte of neem contact op via 088-0183870 denbosch@fmt-nl.com

, , , , , ,

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties