Informatie

Adres: Brigittenstraat 13
Postcode: 3512 KJ

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 209
Oppervlakte: 35
Beschikbaar vanaf: 29-09-2015

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 29 Sep, 2015

Werkplek/coachingsruimte in het centrum van Utrecht aangeboden

In het centrum van Utrecht (Brigittenstraat) hebben we (vier trainer-coaches-schrijvers) plek voor een collega.  Het gaat om een rustige kantoorruimte in een monumentaal pand in de Binnenstad met een aparte coachingsruimte.

De kantoorruimte (ongeveer 25m2) heeft drie bureaus en een vergadertafel. In de coachingsruimte (ongeveer 10m2) staat een zitje.

Verder kun je gebruik maken van de mooie opgang in het gebouw, het toilet, de keuken en de tuin. En van een printer.

De ruimte is in elk geval beschikbaar tot 1 april 2016, maar in overleg langer.

 

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

3 reacties op Werkplek/coachingsruimte in het centrum van Utrecht aangeboden

 1. Iker Rey (Mail) juni 13, 2016at 12:32 pm #

  Goede morgen.
  Ik wil een muziek school opzetten, en ik zoek een ruimte waar ik kan een (standing) piano plaatsen. Ik heb allen dat een en kast nodig.
  Mijn idee is niet allemaal instrumenten lessen geven, maar ook teorische lessen voor kinderen en volwassenen. (we hebben verschillende oplossingen voor het lawaai als, geen drumles, speciphique tijden, isolatie, etc…)(Ik heb nooit een klacht opvangen over het lawaai).
  Ik weet niet als we kunnen een afspraak maken om mijn idee uitlegen.
  Mijn nederlands is niet so goed, dus als iets is niet duidelijk, ik kan in engels uitlegen.
  Als je bent niet intereseerd, weet je een andere plek waar ik kan mijn proyect opzetten?
  Dank u wel voor jouw tijd.
  Met vriendelijke groeten.
  Iker Rey.

 2. Wouter Peters (Mail) juni 27, 2016at 8:34 am #

  Beste lezer,
  Ik zag dat u een werkplek verhuurd. Is die nog beschikbaar? Ik ben freelance scenarioschrijver/regisseur van jeugdprogramma’s (oa. Klokhuis, De Buitendienst en Checkpoint) en zoek een werkplek in Utrecht.
  Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

  Hartelijke groet,

  Wouter Peters

 3. Wouter Peters (Mail) juni 27, 2016at 8:41 am #

  Beste lezer,

  Ik zag dat u een werkplek verhuurd. Is deze nog beschikbaar?
  Ik ben scenarioschrijver/regisseur van jeugdprogramma (oa. Klokhuis, De Buitendienst, Checkpoint) en zoek werkruimte in Utrecht.

  Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

  Hartelijke groet,

  Wouter Peters
  https://nl.linkedin.com/in/wouter-peters-regie-scenario-eindredactie-88711712

Reageren op dit bericht