Informatie

Adres: Hemonystraat 45
Postcode: 1019tk

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 215
Oppervlakte: 15
Beschikbaar vanaf: 09-10-2015

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 9 Oct, 2015

Betaalbare ruime werkplek(ken) in Amsterdamse Pijp

Na 7 mooie jaren zeggen journalist Roos Schlikker en ik onze superfijne werkplekken op omdat we het te druk hebben elders. Er zijn dus per direct twee mooie ruime werkplekken vrij in de Amsterdamse Hemonystraat. Je kunt er als duo zitten, maar ook apart, ruimte genoeg (de Kewlox-kasten op de foto’s horen er ook bij). We verhuren de plekken apart van elkaar, maar je kunt er dus ook twee huren.

De werkplekken zijn in een voormalig postkantoor, met een relaxte sfeer, superhoge plafonds, sowieso veel ruimte en je kunt je plek helemaal inrichten zoals je zelf wil (en dag & nacht werken als je daar zin in hebt). En dan ook nog de Ysbreeker, Bloemers en de Cuyp om de hoek, echt top. In de studio werken 15 zzp-ers, o.a. vormgevers, journalisten, researchers. Er is een grote gezamenlijke keuken met bespreektafel, internet, verzekering, alarm en de koffie en thee zijn inclusief. Prijs 214,80 excl. btw per werkplek. Kom vooral kijken! Mail op info@saravangorp.nl.

, , , , , , ,

Website laten bouwen?

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

3 reacties op Betaalbare ruime werkplek(ken) in Amsterdamse Pijp

 1. joyce van rijn (Mail) oktober 9, 2015at 4:18 pm #

  graag kom ik binnenkort eens langs om te kijken- kan dat?

 2. H. Tai (Mail) november 6, 2015at 11:18 am #

  Ik zou graag deze ruime bekijken Waneer schikt u het.
  Vriendelijke groet H.Tai

 3. M.Vernhout (Mail) januari 5, 2016at 11:50 am #

  Zijn de werkplekken nog beschikbaar? Dan zou ik graag eens komen kijken.

Reageren op dit bericht