Informatie

Adres: noorderweg 2
Postcode: 1221 AA

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 10
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Tegen meerprijs
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Tegen meerprijs
Vergaderzaal of vergaderruimte: Tegen meerprijs

Geplaatst: 6 Oct, 2015

Diverse vergaderruimtes in centraal Hilversum te huur

Good2Connect Plaza biedt flexibele werk- en ontmoetingsruimtes in het hart van Hilversum. Het is een verzamelplek voor bedrijven en ondernemers die elkaar graag ontmoeten en willen werken in een inspirerende omgeving. Wij stimuleren duurzaam, verantwoord ondernemen en het delen van kennis, inspiratie en netwerk zodat we een positieve bijdrage aan elkaar en de wereld leveren.

Wij verhuren sfeervolle losse ruimtes voor bijeenkomsten, events, vergaderingen, trainingen, coaching-, yoga- of meditatie sessies.

Aanbieding ruimtes:
-De Earth Room, een kleine, sfeervolle ruimte (tot 6 personen) geschikt om te vergaderen, een coaching gesprek te voeren, een workshop/training voor een klein groepje te verzorgen of om rustig te kunnen werken.
-De Global Room, een grotere en lichte ruimte (tot 24 personen). Geschikt voor een cursus, vergadering, workshop of training.
-De Sky Room, een sfeervolle ruimte (tot 20 personen) met een werktafel en lekkere zithoek. Breed inzetbaar voor o.a. brainstormsessies, groepslessen, welzijnsbehandelingen of creatieve workshops.
-De Studio, een prachtige authentieke media studio, geschikt voor opnames, bijeenkomsten, events, lezingen en meer. Prijzen op aanvraag.

Prijzen*

Earth room (tot 6 personen)
Per uur € 10,-
Per dagdeel € 30,-
Per dag € 50,-
Per avond € 36,-

Global room (tot 20 personen)
Per uur € 17,-
Per dagdeel € 50,-
Per dag € 85,-
Per avond € 60,-

Sky room (tot 18 personen)
Per uur € 15,-
Per dagdeel € 45,-
Per dag € 75,-
Per avond € 54,-
* Weekend toeslag 20%, exclusief onbeperkt gebruik koffie/thee a € 2,- pp

Flexwerken:
Je kunt bij ons gebruikt maken van een Seats of een Desk, waarbij een ‘Seat’ een werkplek aan een grote tafel is een ‘Desk’ een comfortabel bureau voor jezelf.
Als betaalmiddel gebruiken wij GOODCOINS. Hiermee boek je een Desk, ruimte of andere diensten. Je boekt telkens een abonnement voor drie maanden, met voor ieder een passend pakket. Om te weten wat het beste bij je past, nodigen we je van harte uit om kennis te komen maken en een keer proef te draaien.

Kijk op http://www.good2connectplaza.nl voor meer informatie of voor eventuele lopende acties!

Heeft u verder nog vragen of wilt u vrijblijvend langskomen om de ruimtes te bezichtigen? Neem dan contact met ons op.

Contactpersoon: Sharona Brom | M. 06-24200676 | E. plaza@good2connect.nl
Adres: Noorderweg 2 (achterzijde station, in gebouw ‘Santbergen’)

, ,

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties