Informatie

Adres: Arnhemseweg 19
Postcode: 3811 NN Amersfoort

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 220
Oppervlakte: 23
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 19 Oct, 2015

Flexibele werkplekken

Casa Creatie bied creatieve bedrijven verscchillende flexibele werkplekken midden in Amersfoort. www.casacreatie.nl

Je bent creatief, je inspireert en je werkt het liefst flexibel. Dan wil je een werkplek die hierbij past. Arnhemseweg 19 te Amersfoort maakt dit mogelijk. Geen grootschalige kantoortuin maar losse werkplekken te huur in een kantoorvilla midden in Amersfoort. CasaCreatie is bedoeld voor iedereen die ontwerpt in welke vorm dan ook. Werkplekken, units of een verdiepingsvloer zijn te huur voor een minimale termijn van 3 maanden.

Op de begane grond bevindt zich een ontvangst met zitplaatsen, dubbel toilet en een vergaderruimte. Op de eerste verdieping is een pantry. Deze voorzieningen dienen met de andere huurders gedeeld te worden. Er zijn werkplekken en units te huur. Tevens is het ook mogelijk om één hele of beide verdiepingen te huren als kantoorruimte.

, ,

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Een reactie op Flexibele werkplekken

  1. Arjan Kleton (Mail) oktober 25, 2015at 9:25 pm #

    Ik heb interesse en ben via mail en mobiel bereikbaar 0655275027
    Arjan Kleton

Reageren op dit bericht