Informatie

Adres: ,
Postcode: 3500

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 20
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Niet aanwezig
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 27 Oct, 2015

Gezocht: Keuken / Catering ruimte in Utrecht

Goedemiddag,

 

Ik ben voornemens in Utrecht/de Bilt een cateringbedrijf te starten waarmee ik een maaltijdservice aanbied. Daarom ben ik op zoek naar een werkruimte met keukenfaciliteit waar ik dagelijks (in de ochtend/begin middag) maaltijden kan bereiden voor een beperkte groep mensen. Minimale vereisten zijn een fornuis, oven, werkblad, en koeling.

Heeft u een beschikbare keukenruimte in Utrecht/de Bilt, of heeft u hierover tips voor mij als beginnende ondernemer? Neemt u dan contact met mij op per e-mail: datsmaakt@gmail.com.

 

Ik hoop op uw reactie zodat ik snel kan beginnen!

 

Met vriendelijke groet,

 

Lennart

DatSmaakt!

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties