Informatie

Adres: Ijsbaanpad 6
Postcode: 1076CV

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 50
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Inbegrepen
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Tegen meerprijs
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 1 Oct, 2015

Groepslesruimte te huur

Sinds een aantal maanden is Fysiomed gevestigd in Amsterdam Zuid, naast het Olympisch stadion. Fysiomed is een 3 verdiepingen hoog centrum geworden, met volgend jaar een voetbalveld op het dak. Op 2 verdiepingen beschikt Fysiomed over een fitnessgelegenheid, met de nieuwste Technogym apparatuur, waaronder de Omnia!

Op de begane grond bevindt zich de groepsleszaal waar al enkele groepstrainingen gegeven worden. In de groepsleszaal staan de nieuwste IC7 Spinningfietsen van Tomahawk, ook andere attributen als yogamatten, etc. zijn aanwezig.

Naast de trainingsruimtes, is er een mooie lunchroom met heerlijke salades en gezonde smoothies. De lunchroom wordt gerund door Levante een gerenomeerd restaurant uit Amsterdam

, , ,

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties