Informatie

Adres: Wolphaertsbocht 268d
Postcode: 3083MX

Kosten en beschikbaarheid
Huur per dag: 58
Oppervlakte: 25
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 22 Oct, 2015

Stoelverhuur Kapsalon Rotterdam

Ben je (beginnend) kapper of kapster en ben je op zoek naar een werkplek met weinig vaste lasten dan is een stoel huren bij Salonmix misschien iets voor jou, meer informatie via 0648076992 of info@salonmix.nl

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties