Informatie

Adres: Fellenoord 2
Postcode: 5281CB

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 100
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 5 Oct, 2015

Te huur praktijkruimte in boxtel

Wegens verplaatsing is er in ons pand waar ook een verloskundigenpraktijk gevestigd zit nog ca 100 m2 zelfstandige praktijkruimte of ruimte voor  zakelijke dienstverlening of aanverwante beroepsgroepen beschikbaar. Deze is direct gelegen aan de voorzijde van het pand met zeer goede zichtbaarheid. Het pand is gelegen op de hoek van het de doorgaande straat in en naar het centrum.
Indien gewenst wordt de praktijkruimte geheel naar eigen wensen verbouwd of ingericht. Richtprijs ca 900 pm

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties