Informatie

Adres: Zuideinde 74
Postcode: 1541CE

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 250
Oppervlakte: 55
Beschikbaar vanaf: 03-11-2015

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Geen keuken
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 3 Nov, 2015

Goedkope en nette unit per direct beschikbaar @ Honigfabriek!

Deze nette unit is per direct beschikbaar. De unit bevindt zich op de begane grond van de Honigfabriek, pal tegenover de overheaddeur die aansluit op de parkeerplaats. De ruimte heeft veel licht dankzij de grote glazen wand met deur aan de voorkant van de unit. De ruimte beschikt over 55m2 en wordt gescheiden door een muur in het midden. Stroom en verlichting is aanwezig. Voor €250,- per maand is deze unit van jou.

De Honigfabriek staat in Koog a/d Zaan en is makkelijk te bereiken. De bus stopt voor de deur, de trein stopt vijf minuten verderop en er is een eigen gratis parkeerplaats (waar ook buitenevenementen worden gehouden).

Wij hebben nog een aantal goedkope units vrij, waaronder dus deze, en zijn op zoek naar CAWA-huurders. Ben jij op zoek naar werkruimte waar je vandaag al in kan? Stuur dan nu een mail naar info@honigfabriek.nl

, ,

Website laten bouwen?

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties