Informatie

Adres: Zuideinde 74
Postcode: 1541CE

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 220
Oppervlakte: 48
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Geen keuken
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 17 Nov, 2015

Per direct: Goedkope Werkruimte te huur, net buiten Amsterdam!

Deze unit kan nog wel een likje verf gebruiken en misschien een spijker her en der, maar is wel per direct beschikbaar. De 48m2 heeft veel natuurlijk licht door de prachtige ‘glass block’ ramen, die nog vanuit de fabrieksperiode van de Honig komen. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een CAWA-huurder, die voor €220,- per maand deze ruimte wilt omtoveren tot een studio of werkplaats.

De Honigfabriek staat in Koog a/d Zaan en is makkelijk te bereiken. De bus stopt voor de deur, de trein stopt vijf minuten verderop en er is een eigen gratis parkeerplaats (waar ook buitenevenementen worden gehouden).

Wij hebben nog een aantal goedkope units vrij, waaronder dus deze, en zijn op zoek naar CAWA-huurders. Ben jij op zoek naar werkruimte waar je vandaag al in kan? Stuur dan nu een mail naar info@honigfabriek.

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties