Informatie

Adres: Nieuwe Plantage 28
Postcode: 2611 XJ

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 100
Oppervlakte: 19
Beschikbaar vanaf: 14-11-2015

Voorzieningen:
Beamer: Inbegrepen
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 10 Nov, 2015

Prachtige werkplek/ kantoor/praktijk te huur in Delft!

Een mooi, pas gerenoveerd kantoor op de bovenste etage (met lift) van een prachtig pand op de Nieuwe Plantage 28 in Delft. Aan twee kanten ramen die je tegen elkaar open kan zetten met een prachtig uitzicht over de Wallertuin. In het pand zitten verschillende bedrijfjes (therapeuten, orthopedagogen, masseuses en technische bedrijfjes). De sfeer is informeel en gezellig. Goed bereikbaar vanaf Station Delft (tram 1 stopt voor de deur). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur (tot 12:00 gratis).

Oppervlakte: 19 m2

Toegang: di,do, vr en het weekend 24/7

Wifi aanwezig

Ik werk parttime in mijn praktijk als kindertherapeut. De dagen dat ik er niet ben (dinsdag/ donderdag, vrijdag en het weekend) is de ruimte voor een schappelijke prijs te huur. Denk aan ongeveer 100 euro per maand voor 1 dag in de week. Ik ben opzoek naar een gezellig, nette en betrouwbare medehuurder/ster. Er is een grote tafel aanwezig waar je met maximaal 8 personen aan kan zitten en een apart bureau om met je laptop aan te kunnen werken. In de ruimte is tevens een waterkoker en senseo apparaat aanwezig. Op de gang is een keukentje, nette wachtruimte en WC aanwezig. Op de verdieping beneden is een douche aanwezig. De ruimte is rustig gelegen.

De ruimte is geschikt voor het ontvangen van cliënten/ klanten.  De ruimte kan ook gebruikt worden als kantoor of om te werken met kleine groepen.

Er is veel mogelijk!

Mocht je interesse hebben in deze mooie ruimte in een prachtig statig pand, neem dan contact met mij op, ik hoor graag van je!

Vriendelijke groet,

Anne

0614839798

info@annegardner.nl

, , , , , , , , , , , , ,

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Een reactie op Prachtige werkplek/ kantoor/praktijk te huur in Delft!

 1. Patty Knoops (Mail) januari 3, 2016at 11:04 pm #

  Beste Anne,

  Ik ben voor onze stichting Kijk Haar! Op zoek naar kantoorruimte voor 1 dag per week, dus heb veel interesse in je aanbod. Graag zou ik een afspraak met je willen maken.

  Ik hoor graag of de ruimte nog beschikbaar is.

  Hartelijke groet,
  Patty Knoops

  http://Www.kijkhaar.nu

Reageren op dit bericht