Informatie

Adres: Lepelaarstraat 1
Postcode: 3582sk

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 10
Beschikbaar vanaf: 01-02-2016

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 18 Nov, 2015

Praktijkruimte Utrecht te huur op A1 zichtlocatie

Praktijkruimtes, behandelkamers te huur in Utrecht.

Onze groepspraktijk ligt op  een zeer goede A1 zichtlocatie! Uitstekende bereikbaarheid met fiets, trein, bus en auto, (betaald parkeren) en op loopafstand van het centrum van Utrecht (zijde het Ledig Erf).

De praktijkruimtes zijn op de begane grond gelegen. Er is een gezamenlijke wachtruimte met leestafel, receptie, keuken. Huur is incl. G/W/L WIFI, gebruik apparatuur en geen BTW.  Service kosten (Euro 10,00 per maand).

Indien je geïnteresseerd bent, neem dan even contact met mij op (06 292 10 337)

, , ,

Website laten bouwen?

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties