Informatie

Adres: Wageningselaan 2
Postcode: 3903 LA

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 155
Oppervlakte: 25
Beschikbaar vanaf: 10-12-2015

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 10 Dec, 2015

Prachtige werkplekken beschikbaar in Veenendaal

Zoek jij een kantoorruimte voor 1 of 2 personen, voor een team – groot of klein -, of zoek je een compleet kantoor voor jouw bedrijf? Midden tussen andere ondernemers? Het Ambacht biedt jou precies de ruimte die jij nodig hebt om te ondernemen.
Je krijgt een fijne werkplek met veel licht en een mooie (industrieel) zakelijke uitstraling in een pand met veel ondernemers.

Naast je eigen kantoor krijg je ook:
• Representatieve entree met bedrijfsnamenbord;
• Gratis parkeren voor de deur, ook voor bezoek;
• Gratis gebruik van algemene spreekkamer(s);
• Schoonmaak algemene ruimten;
• Een goede internetverbinding (aanvullende verzoeken zijn mogelijk).

Al vanaf € 155,- per maand huur je hier een eigen kantoorruimte. In Het Ambacht kan je flexibel instappen, dit kan al vanaf drie maanden. Je kan met je bedrijf dus groeien of krimpen zoals het jou uitkomt.

Het Ambacht ligt op het gelijknamige bedrijventerrein in Veenendaal Zuid, ter hoogte van de Wageningselaan/Groeneveldselaan/Inductorstraat. De gemeente zet zich, in samenwerking met het bedrijfsleven, in om dit gebied naar een hoger plan te tillen. Het bedrijventerrein herbergt een diversiteit aan disciplines; van kantoren tot de (maak) industrie, maar ook een woonboulevard is hier te vinden. De bereikbaarheid per auto is goed (met gratis parkeren op het terrein). Het treinstation van Veenendaal en de bushalte bevinden zich op loopafstand.

Neem voor meer informatie contact op via oost@gapph.nl

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties