Informatie

Adres: westblaak 147
Postcode: 3012 kj

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 15
Beschikbaar vanaf: 01-01-2016

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Tegen meerprijs
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 21 Jan, 2016

Baker & Moore / Centrum Rotterdam

Je vindt Baker&Moore in hartje Centrum Rotterdam. Naast een plek om te werken kun je hier ook genieten van een heerlijk ontbijt, koffie, sandwiches en slowjuices. Je vindt de werkplekken in het dynamisch opgezette pand op de (open)eerste verdieping, waar zich overal stopcontacten bevinden en razendsnelle WiFi aanwezig is.

Baker&Moore biedt een ideale combinatie tussen horeca én een leuke plek om te werken. Er staat een lekker muziekje op (niet te hard) en er heerst een fijne atmosfeer. Zodra je honger krijgt kun je genieten van een kop koffie, sandwiches, taarten en verse slowjuices.

Als je even geen zin hebt in een stoffige kantooromgeving, maar juist wil werken in een ontspannen omgeving in het centrum van Rotterdam, dan is Baker&Moore de ideale plek voor jou.
Je vindt het pand op loopafstand vanaf het Centraal Station. Om de hoek van het pand vind je de Metrohalte ‘’Eendrachtsplein’’. Parkeren met de auto kan in één van de diverse parkeerplaatsen in de buurt van het pand.

 

http://www.bakerandmoore.nl

, , , , ,

Website laten bouwen?

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties