Informatie

Adres: Gedempte oude gracht 122a
Postcode: 2011GW

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 285
Oppervlakte: 6
Beschikbaar vanaf: 26-01-2016

Voorzieningen:
Beamer: Inbegrepen
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 26 Jan, 2016

De werkplek voor creatieve zzper in Haarlem centrum

Van buiten een galerie, van binnen is Locomoco een kleinschalige creatieve omgeving waar creatieve zzpers een werkplek kunnen huren. Met 5 plekken in totaal, bezet door verschillende professionals hangt er een relaxte en inspirerende sfeer. Van alle gemakken voorzien, je kunt direct aanschuiven.

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van 2 ondernemende creatives, maar dat betekent dat de deur open staat voor jou! Ben je opzoek naar een leuke werkplek midden in het centrum van Haarlem. Neem contact op…

€285,- per maand

– Je kunt direct aanschuiven en aan de slag

– Een eigen plek (ingericht voor 1 tot 2 personen) 

– Internet

– Aparte vergader / lunch ruimte

– Inclusief koffie, thee e.d.

– Inclusief schoonmaak

, , , , , , ,

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties