Informatie

Adres: Nieuwe Gracht 98
Postcode: 2011 NL

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 8
Beschikbaar vanaf: 08-01-2016

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 8 Jan, 2016

Prachtige full- of parttime werkplek in Haarlem centrum, vlakbij station

Mooie werkplek beschikbaar aan de Nieuwe Gracht in Haarlem, in ons kantoor met 9 zzp’ers. Mooie, hoge, lichte ruimtes met uitzicht op het water. Met riante, representatieve vergaderkamer. 3 minuten lopen vanaf het centraal station. Deelplek mogelijk! Voor foto’s en meer info: werkplek023.tumblr.com

, , ,

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Een reactie op Prachtige full- of parttime werkplek in Haarlem centrum, vlakbij station

  1. E.Verhees (Mail) maart 7, 2016at 4:55 pm #

    Hallo,

    IK ben op zoek naar een mooie lichte ruimte voor mijn psychotherapiepraktijk; leent jullie werkplek zich daarvoor? het moet een geluidsdichte ruimte zijn met een (mogelijkheid tot) wachtruimte er vlakbij,

    vriendelijke groet

    Esther Verhees

Reageren op dit bericht