Informatie

Adres: Nieuwpoortkade 2a
Postcode: 1055RX

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 250
Oppervlakte: 80
Beschikbaar vanaf: 01-03-2016

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 26 Jan, 2016

All incl. Werkplekken Amsterdam Westerpark – Incl. parkeren, geïsoleerde studio’s, receptie, lunchroom, snel internet.

Gevestigd op de vijfde verdieping van Da Vinci Creatieve Ruimtes hebben wij diverse werkplekken te huur in een kantoorruimte van 80m2 met twee goed geluid geïsoleerde studio’s van 12.5m2 en 10m2. Ideaal als fotostudio of voor geluidsopnames, videomontage en dergelijke. De ruimte heeft een mooie industriële uitstraling met veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht over een groot gedeelte van Amsterdam.

Wij zijn twee filmmakers die per 1 Maart deze ruimte betreden en deze zo gaan inrichten dat we hier fijne ruime werkplekken en een gezellige lunchtafel hebben. Daarnaast willen we de 2 studio’s gedeeld gebruiken voor video opnames, fotografie studio, montage/voice-over studio en ook als ruimte waar je even in de stilte kan werken, bellen of vergaderen.

Eén van de mooie aspecten van het kantoor is de geweldige ligging. Het pand ligt praktisch aan het Westerpark en bevindt zich vlakbij het centrum van de stad. Hierdoor ben je snel waar je wilt zijn maar is het toch lekker rustig rondom het pand. Het is heel goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer, de auto als met de fiets. Parkeren op het terrein is mogelijk als betaalde service. Klanten en gasten kunnen hun auto gratis parkeren.

Verder vind je in het gebouw veel handige voorzieningen, zoals een receptie, een hele goede lunchroom waar je op informele wijze andere creatieve ondernemers kan leren kennen.

De werkplekken zijn €250,- all incl. per maand (excl. btw), dit is inclusief:

-Bureau & Stoel,
-Print- & Scanfaciliteit,
-Koffiemachine,
-Kastruimte,
-Snel internet,
-24/7 toegang,
-Receptie (ook voor ontvangst bezoekers, pakketjes etc!),
-Gratis parkeren gasten,
-Lunchroom (voordelig af te huren),
-Mooi uitzicht,
-Gezellige omgeving vol met creatieve ondernemers!

Meer info of even komen kijken?
Stuur een mailtje aan: kantoor@tctv.nl of bel 0628099954 of 0621954336 .

 

DSC02815DSC02018DSC02766DSC02799 DSC02837 DSC02842

, , , , , , , , , , , , ,

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties