Informatie

Adres: Dominicanenstraat
Postcode: 6521KD

Kosten en beschikbaarheid
Huur per dag: 27
Oppervlakte: 15
Beschikbaar vanaf: 19-01-2016

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 18 Jan, 2016

Massage Praktijkruimte in hartje Nijmegen

Ik heb een fijne ruimte voor massage, meditatie, privé yogalessen (en coaching) in hartje Nijmegen en heb ruimte om deze ruimte voor 1 dag in de week te delen met andere liefhebbers van massage en verwante ondernemingen.

Het is een mooie lichte ruimte van ong 15 m2 in een monumentaal pand met hoog plafond. Indien nodig is er een massagetafel aanwezig (evenals yogamatjes of meditatiekussens).

40,- eenmalig gebruik (inclusief gebruik massagetafel) 27,50 bij doorlopend wekelijks gebruik

Mocht je interesse hebben hoor ik graag van je!

, , ,

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

2 reacties op Massage Praktijkruimte in hartje Nijmegen

 1. Annelieke te Braake (Mail) april 1, 2016at 6:38 pm #

  Dag meneer/mevrouw,
  ik ben op zoek naar een massageruimte en kwam uw advertentie tegen. Graag verneem ik of dat deze nog vrij is en op welke dag deze beschikbaar is.Ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet,

  Annelieke te Braake
  Massagepraktijk Annelieke

 2. Tijs Breuer (Mail) juni 27, 2016at 6:19 am #

  Hoi,
  Ik ben op zoek naar een flexibele praktijkruimte in Nijmegen voor 1 dag in de week. Ik geef naast mijn werk als interim-manager essentiecoaching, ontspanningsmassage en lichaamswerk. Recenlijk ben ik voor een interim-klus verhuisd van Den Haag naar Boxmeer. Daarom zoek ik nu een nieuwe geschikte ruimte. Kan ik binnenkort een keertje komen kijken?
  Met vriendelijke geroeten,
  Tijs Breuer
  0626174884

Reageren op dit bericht