Informatie

Adres: Alkhof 55a
Postcode: 3582 AX

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 50
Beschikbaar vanaf: 01-02-2016

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 21 Jan, 2016

Werkplek(ken) beschikbaar voor 1 á 2 personen in Utrecht nabij Ledig Erf.

Lawine heeft een werkplek te huur! Wij werken met vier mensen in een ruimte van 100m2. In deze ruimte hebben we een werkplek te huur. Je kunt gebruik maken van ons (wifi) internet, meelunchen (tegen geringe vergoeding), printen en mee tafeltennissen. Lawine is een visueel communicatiebureau nabij het Ledig Erf in Utrecht. We werken voor uiteenlopende opdrachtgevers en doen zowel print als online. Het zou leuk zijn als je een discipline beheerst die een aanvulling is op ons werk. Onze voorkeur gaat uit naar een webbouwer(s), beeldbewerker(s), conceptmaker(s) of tekstschrijver(s).

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties