Informatie

Adres: Coolsingel 83
Postcode: 3012 AE

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 150
Beschikbaar vanaf: 01-02-2016

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 1 Feb, 2016

Werkplek op super locatie: Coolsingel 83 Rotterdam

Ben jij een start-up, een creatieve professional of een dynamisch bedrijf op zoek naar een inspirerende, ontspannen en betaalbare werkplek, studio en/of atelierruimte in hartje centrum Rotterdam? Binnen onze conceptstore INCONCEPT Live Magazine op de Coolsingel 83, zijn diverse (tijdelijke) werkplekken op de eerste verdieping beschikbaar plus een ruime studio/atelierruimte in ons souterrain. Deze ruimte is ca. 100 m2 groot en voorzien van een eigen pantry. Kosten afhankelijk van de grootte vanaf € 150,00 tot € 450,00 excl. BTW per maand, incl. gas/water/licht. Internet en servicekosten per deelnemer € 30,00 excl. BTW per maand.

Bij onze instore espressobar & lunchroom Engrano Cafe kun je met relaties terecht voor een geweldige koffie en een lichte lunch.

De werkplekken en studio/atelierruimten maken onderdeel uit van onze conceptstore, maar zijn afgescheiden van de winkelruimte. Het zijn tijdelijke werkplekken, waarbij de eerste 2 maanden vast zijn met vervolgens een wederzijdse opzegtermijn van 1 maand. Interesse? Kijk voor een eerste indruk op www.facebook.com/INCONCEPT.nl en mail gerust voor een afspraak naar betty@inconcept.nl.

, , , , , , , , ,

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

2 reacties op Werkplek op super locatie: Coolsingel 83 Rotterdam

 1. Selim Barraho (Mail) maart 28, 2016at 5:28 pm #

  Goedenavond

  Wij zijn 3 creatieve studenten en opzoek naar een werkruimte en zouden graag met u willen afspreken om een kijkje te nemen.

  U kunt ons bereiken op wtgrotterdam@gmail.com.

  Met vriendelijke groet

  WTG

 2. Tot (Mail) juni 30, 2016at 11:11 am #

  Beste medewerker,

  Ik ben Maurice Tot.

  Ik ben op zoek naar een atelier in Rotterdam en heb van mensen gehoord over jullie Kunst & Complex. Hebben jullie een ruimte voor mij beschikbaar?

  Vriendelijke groet!

Reageren op dit bericht