Informatie

Adres: A. Hofmanweg 5a
Postcode: 2031 BH

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 175
Oppervlakte: 40
Beschikbaar vanaf: 15-03-2016

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Tegen meerprijs

Geplaatst: 15 Mar, 2016

Flex Teamwork Haarlem, kom een dagje proefdraaien!

Flexteamwork is een nieuw initiatief in samenwerking met het Crown Business Center. Het biedt u de mogelijk effectief te werken aan uw zakelijke ambities in een ondersteunende atmosfeer en alle mogelijk denkbare facilteiten: gratis parkeren, wifi, bedrijfsrestaurant, kinder dagverblijf, sportschool, vergaderruimtes, representatieve ontvangst. En dat alles voor slechts € 175,00 p/maand. Hoe kan dat?? Komt gerust eens kijken in onze mooie nieuwe ruimte aan de A. Hofmanweg 5a te Haarlem. Bel voor een afspraak met Daniel Andriessen op 06-5339394 of kijk op www.flexteamwork.nl

, , , , , , , , , , , , , , ,

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties