Informatie

Adres: Grebbeberglaan 15 - 5B
Postcode: 3527VX

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 60
Beschikbaar vanaf: 01-04-2016

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 30 Mar, 2016

Mooie lichte werkplek in (bijna) hartje Utrecht beschikbaar, samen met 3 andere freelancers

Wij zijn 4 zelfstandig ondernemers die sinds september 2014 een grote mooie lichte ruimte huren in bedrijven complex de pionier in Utrecht. Omdat een van ons weg gaat zoeken we nu een nieuwe medehuurder.

Onze activiteiten hebben voornamelijk te maken met online marketing, web apps en mobile development en virtual reality. Het lijkt ons gaaf als we iemand kunnen vinden die een aanvulling is op de kennis die we nu reeds in huis hebben. Op deze manier kunnen we van elkaar leren en wellicht ook zo nu en dan samenwerken of opdrachten aan elkaar doorspelen.

 

Wij zoeken:

– Iemand met een eigen zaak, bij voorkeur een grafisch designer, online marketeer, internet ondernemer of tekstschrijver. Een ander werkveld is echter ook prima mogelijk.

– Relaxt persoon die het prima vindt om met 3 andere zelfstandigen in een ruimte te werken, maar ook af en toe in is voor wat geouwehoer.

 

Wat kun je verwachten?

– Medehuurder van een mooie lichte ruimte van +/- 60 m2 (bij “de Pionier” in Utrecht). De pionier is een oude ROC school gevestigd op loopafstand van het centraal station in de buurt van Holland Casino. Het pand is omgetoverd tot een levendig bedrijvencomplex inclusief restaurant met bar & eigen receptie. zie ook: pionierutrecht.nl.

– Op loopafstand van het station en ruime parkeergelegenheid, zeer goed bereikbaar voor klanten door dichte ligging bij A12 / A2.

– Mooi restaurant (ColourKitchen) waar je leuk met klanten kunt lunchen.

– Een eigen vaste werkplek.

– Ruimte is inclusief Keuken, Sta/Bartafel en een aparte hoek met een grote tafel & monitor voor meetings.

– Huur van €215,08 per maand (excl btw)

– Te huur vanaf begin april

– Goeie sfeer!

 

Nog even over ons:

Jan Paul van Muijen (http://jpvanmuijen.com/): Marketing, communicatie en design. Jan Paul richt zich met name op mobile development, 3D vormgeving en augmented reality

Niels Koning (http://www.koningmedia.nl): Online marketing, affiliate sites, SEO/SEA advies. Niels houdt zich bezig met online marketing in brede zin, van het opzetten van generen van leads tot advies bij Google campagnes.

Jaap van der Meer (http://ape55.com) Web app development. Jaap ontwikkelt met name apps en web apps in Ruby on Rails en Meteor / Node.js.

 

Interesse? Laat het ons weten en mail ons even om vrijblijvend langs te komen… info@unit5b.nl

 

 

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties