Informatie

Adres: Kingsfordweg 151
Postcode: 1043 GR

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 47
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Tegen meerprijs
Computer: Tegen meerprijs
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Tegen meerprijs
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 23 May, 2016

Cursus of vergaderruimte in Amsterdam nabij Sloterdijk Station

Zoekt u een cursus of vergaderruimte in Amsterdam!

WIJ BESCHIKKEN OVER DIVERSE ZALEN MET VERSCHILLENDE GROOTTE.

Bent u op zoek naar een goed bereikbare en centraal gelegen (cursus-)ruimte in Amsterdam mét een schitterend uitzicht?

Wij zijn op 5 minuten loopafstand van het treinstation Amsterdam Sloterdijk gevestigd en voor onze deur stopt tramlijn 12 op de Kingsfordweg. Tevens kan er (tegen betaling) inpandig worden geparkeerd in de parkeergarage tegen € 12.50 per dag.

Wij beschikken over de volgende vergader- en cursusruimte:

Onze ruimtes kunnen worden ingedeeld in diverse opstellingen, die keus is aan u. De inpandige cateraar verzorgt een uitstekende en betaalbare luxe lunch op de begane grond en kan desgewenst worden gefaciliteerd.

Onze cursus en vergaderruimtes in Amsterdam bevinden zich op de 15de verdieping en hebben een schitterend uitzicht op Amsterdam. De cursuslocatie is centraal gelegen nabij treinstation Amsterdam Sloterdijk. Het is mogelijk om deze cursusruimte te huren per dagdeel of per hele dagen. Wij stellen de klant centraal en als u een bepaalde opstelling in gedachten heeft denken wij graag met u mee op deze te verwezelijken. De cursusruimtes in Amsterdam zijn voorzien van grote raampartijen waardoor je verzekerd bent van veel daglicht! Wilt u graag wat verduisterend, dat kan beide cursusruimtes zijn ook voorzien van luxaflex om eventueel zonlicht buiten te houden. De cursusruimtes kunnen voorzien worden van laptops.

Wat bieden wij aan als cursusruimte:

  • Onze grote cursusruimte in Amsterdam is 47 m² groot
  • Onze kleine cursusruimte in Amsterdam is 17 m² groot
  • Onze cursusruimte is centraal gelegen nabij station Amsterdam Sloterdijk
  • De cursuslokalen zijn zowel met OV als met de auto prima te bereiken

Wilt u meer weten over onze vergader of cursusruimte in Amsterdam? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan via info@vergaderen-in-amsterdam.nl

Website laten bouwen?

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties