Informatie

Adres: Oude Bornhof 55
Postcode: 7201 DX

Kosten en beschikbaarheid
Huur per dag: 60
Oppervlakte: 16
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Tegen meerprijs
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Tegen meerprijs

Geplaatst: 30 May, 2016

Flexplek Zutphen

In Rijksmonument Huize Borro (14e eeuw)  in Zutphen is op de begane grond een gezellig genietcafé gevestigd. Op de eerste etage, bereikbaar met trap en lift, zijn twee rustige stille flexplekken beschikbaar vanaf 8 euro per uur (30 euro per dagdeel of 60 euro voor een hele dag). De kamers zijn beide ongeveer 16 m2 en geschikt voor de ontvangst van gasten. Eén kamer heeft een mooi uitzicht op het Oude Bornhof, de andere kamer op de historische daken van de steegjes achter ons pand. Uitstekende WIFI en LAN beschikbaar. Kom zelf maar eens kijken in de Ontmoeting !

, ,

Website laten bouwen?

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties