Informatie

Adres: keizer
Postcode: 3193TW

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 40
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Inbegrepen
Computer: Zelf meenemen
Internet: Niet aanwezig
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 25 May, 2016

Heren kapper gezocht !! Hoogvliet (Rotterdam)

Per direct zijn wij opzoek naar een kapper of kapster voor onze Heren kapsalon in Hoogvliet. Geen 9 tot 5 mentaliteit, klantvriendelijk, spontaan en het belangrijkste: het kappers vak echt leuk vinden en er 100% voor willen gaan. Het zelfstandig draaien van onze kapper zaak, waaronder het openen en sluiten van de shop én opmaken van de kas hoort ook bij deze vacature. In een persoonlijk gesprek kunnen wij aangeven wat we voor elkaar kunnen betekenen.Spreekt je dit aan of ken je iemand die geschikt is voor deze baan laat het ons dan weten en dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. rikaseis@gmail.com .

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties