Informatie

Adres: Johan van Hasseltweg 32A
Postcode: 1022WV

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 200
Beschikbaar vanaf: 01-06-2016

Voorzieningen:
Beamer: Inbegrepen
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 1 Jun, 2016

Werkplek te huur in Amsterdam Noord

In een mooie industriële ruimte op de hoek aan de Johan van Hasseltweg hebben we een werkplek beschikbaar. Het kantoor heeft 6 werkplekken, een vergaderruimte en een pantry. Voor 200 euro in de maand huur je een bureau met stoel, inclusief koffie en thee. In het kantoor is een architectenbureau en een bedrijf in onderwijsprojecten gevestigd. Wie o wie komt ons vergezellen? Voor meer informatie kan je bellen met 020-363 83 83

, ,

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties