Informatie

Adres: pompmolenlaan 26
Postcode: 3447 GK

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 265
Oppervlakte: 31
Beschikbaar vanaf: 11-08-2016

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Tegen meerprijs
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 11 Aug, 2016

Woerden  |  Rotterdam

Health & More is een levendige huisvesting voor verschillende kleine tot middelgrote ondernemende MKB-ers en zelfstandige professionals, die zich bezighouden met gezondheid en een gezonde levensstijl. Het is nadrukkelijk geen gezondheidscentrum waar je alleen naar toe moet als je ziek bent. In tegendeel,  naar Health & More ga je vooral voor je plezier, om gezond te blijven of te worden.

Ruimte op maat

Als ondernemer in de gezondheidsbranche huur je in het gebouw  een kamer of een complete unit op maat. Faciliteiten zoals toiletten, pantry, wachtruimte deel je met andere ondernemers. In Woerden zijn er ook douches en kleedkamers.

Health & More is een plek waar je de vrijheid hebt om je eigen specialisme uit te voeren, maar ook gemeenschappelijk activiteiten kunt oppakken. Het concept biedt kansen om samen met andere huurders acties op te zetten of te adverteren.

Health & More is 24/7 toegankelijk. Dus ondernemers kunnen hun klanten op tijden ontvangen dat het hen beide past.

Health & More is een verrassende werk- en ontmoetingsplek. De opzet van het gebouw nodigt uit tot interactie en contact met branchegenoten. Ook klanten zien in één oogopslag de diversiteit aan mogelijkheden binnen de branche.

Samenwerking versterkt

Het idee is dat ondernemers elkaar kunnen inspireren, ondersteunen en versterken. Health & More is een ongedwongen netwerk dat toegang verschaft tot kennis, ervaring en ideeën om je onderneming succesvol te maken en te houden. Zowel voor starters als reeds gevestigde bedrijven is deze interactie interessant. In andere branches is al het bewezen dat deze benadering werkt. Verschillende bedrijven hebben elkaar gevonden en hebben op projectbasis met elkaar samengewerkt. Naast promotie activiteiten welke onderling kunnen worden opgepakt, zal Health & More via social media ook haar huurder promoten.

De Locaties

Woerden

Health & More is gelegen aan de Pompmolenlaan 26 in Woerden. In de buurt zijn onder andere het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, de Maartenskliniek, De Hall, Fit2go en Sportcity gevestigd. De locatie is op korte afstand van de snelweg A12 en het parkeren is ruimschoots aanwezig en gratis. Belangrijke openbaar vervoer faciliteiten zoals de bushalte en het NS-station van Woerden zijn ook dichtbij aanwezig. Ook per fiets is Health & More goed te bereiken vanuit de diverse wijken in Woerden.

Rotterdam

De gebouwen van Health & More zijn gelegen aan een doorgaande weg, President Rooseveltweg, op een zichtlocatie. In de buurt zijn onder andere het gezondheidscentrum Ommoord, bibliotheek Ommoord, Apotheek Ommoord, De Hall, Dirk van den Broek en Winkelcentrum de Hesseplaats gevestigd. De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf de rijksweg A20 en A16 en het parkeren is ruimschoots aanwezig en gratis. Belangrijke openbaar vervoer faciliteiten zoals trein station, metro en bussen zijn op loopafstand. De locatie is centraal gelegen in de woon wijken Ommoord, Zevenkamp en Het Lage Land.

Het Gebouw

Het gebouw biedt representatieve kantoor- / showroom- /praktijkruimten die naar wens van de huurder zijn in te delen. Er zijn ruimten te huur vanaf 28 m2.

Bijzonder is de hoogwaardige afwerking aan de binnenzijde, zo heeft iedere ruimte veel daglicht en individuele koeling, zijn scheidingswanden veelal van betonsteen, danwel systeemwand welke doorlopen tot het bouwkundige plafond

Het gebouw is voorzien van een entree met gangzone, trap, sanitaire faciliteiten en pantry. Alle ruimten zijn voorzien van te openen ramen, systeemplafond, verlichting, vloerafwerking en koeling. Het geheel is vrij indeelbaar.

Huurprijs

Huurprijzen zijn op aanvraag ivm beschikbaarheid. De huurprijzen zijn altijd ALL INN, dit wil zeggen huur inclusief service kosten. Voor ondernemers welke de btw niet kunnen verrekenen, kunnen we een laag btw tarief aanbieden.

Servicekosten

Bij kamerverhuur is dit bij de ALL INN huurprijs inbegrepen. Hieronder vallen onder meer:

 • elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht ten behoeve van de installaties en de verlichting van de algemene ruimte, alsmede van het gehuurde
 • gasverbruik inclusief vastrecht van het gehuurde
 • waterverbruik inclusief vastrecht van het gehuurde
 • serviceabonnement CV/MV/airco
 • onderhoud elektra algemene ruimten
 • glasverzekering
 • onderhoud tuin en parkeerplaats;
 • vuilafvoer dmv containers;
 • onderhoud brandbeveiliging;
 • glasbewassing;
 • verontreinigingsheffing;
 • rioolafvoerrecht;
 • algemeen klein bouwkundig onderhoud;
 • administratiekosten

Vragen?

Graag realiseren wij huisvesting  op maat voor u naar aanleiding van uw programma van wensen en het budget. Heeft u naar aanleiding van deze informatie vragen of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging, dan kunt u contact opnemen met VDH Vastgoed.

www.vanderheijdengroep.nl
E-mail: info@vanderheijdengroep.nl
Tel: 0348-484010

Aan bovenstaande teksten en opgegeven maten kunnen geen rechten worden ontleend. De projectinformatie is geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Gehele of gedeeltelijke overname van deze publicatie, of herpublicering van gegevens daaruit, is zonder toestemming van VDH Vastgoed niet toegestaan.

 

, , , ,

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties