Informatie

Adres: Prinses Irenestraat 19
Postcode: 1077WT

Kosten en beschikbaarheid
Huur per dag: 15
Huur per maand: 65
Oppervlakte: 4
Beschikbaar vanaf: 05-09-2016

Voorzieningen:
Beamer: Inbegrepen
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 3 Aug, 2016

Bea Amsterdam, voor jonge ambitieuze ondernemers

Met Bea Amsterdam bieden we werkplekken aan startende ondernemers. Bij elk lidmaatschap is training, begeleiding, gebruik meetingrooms, koffie en internet inclusief. Kom een keer langs in het Beatrixpark om kennis te maken, we ontmoeten je graag!

Bea is er voor de ondernemers en freelancers die willen groeien in het kwadraat. Wij zien ondernemen als verlengstuk van jezelf. Bij ons is er aandacht voor zowel de onderneming als de ondernemer. Jij als ondernemer zal tenslotte lekker in je vel moeten zitten om je bedrijf echt te kunnen laten groeien. Dit samen met een schitterende locatie maakt Bea tot een stimulerende en persoonlijke werkplek.

Bea is persoonlijk. Wij investeren in een goede en persoonlijke sfeer op de vloer. We zijn erg kleinschalig waardoor iedereen elkaar goed kent. De leden helpen elkaar op deze manier aan klanten, nieuwe kennis en een groter netwerk.

Bea is opgericht door Rutger de Rijk & Stijn Meijer. Twee jonge Amsterdammers die al enige tijd dromen van werkplekken waar ondernemers & freelancers op een motiverende wijze samenkomen. Toen duidelijk werd dat zij dit in het oude klooster in het Beatrixpark konden doen zijn ze meteen in actie gegaan.

www.BijBea.nl

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Website laten bouwen?

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties