Informatie

Adres: Kapelstraat 63
Postcode: 1404 HW

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 250
Oppervlakte: 10
Beschikbaar vanaf: 01-10-2016

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 30 Aug, 2016

Flexibele werkplekken te huur in centrum Bussum (Plekz.nl)

Als zzp’er, thuiswerker of gewoon iemand die behoefte heeft aan een fijne werkplek kun je een eigen plek bij Plekz huren. Dit kost je 250 euro per maand (excl. BTW) en daarvoor krijg je een eigen bureau met een snelle wifi-verbinding. Koffie en sanitaire voorzieningen zijn uiteraard aanwezig, maar ook een koelkast om jouw lunch vers te houden. Je eigen ladekastje of ergonomische bureaustoel meenemen? Geen probleem. Zo heb je een compleet pakket op een fantastische plek in het centrum van Bussum en in het gezelschap van andere ondernemers en creatievelingen. Leuk toch?

Wil je de mooiste plek reserveren? Stuur dan snel een e-mail naar info@plekz.nl of gebruik de knop bovenaan deze pagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tot snel!

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties