Informatie

Adres: Padualaan 8
Postcode: 3584CH

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 150
Oppervlakte: 300
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Tegen meerprijs
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 26 Aug, 2016

Flexplekken voor impact startups: UtrechtInc Garage

In onze co-workingspace de Garage (onderdeel van startup incubator UtrechtInc) verwelkomen we startups, ondernemers, onderzoekers, studenten en corporates die hun eerste stappen zetten in innovatief ondernemerschap. De focus? Een gezonde impact maken op de wereld! De gelijkgestemde en complementaire professionals in onze community kunnen jou en je bedrijfsidee een flinke boost geven. Wil jij jouw bedrijfsconcept transformeren in een werkend prototype, een gevalideerd businessmodel of een toepasbare innovatie voor een gezondere samenleving? Kom dan nu twee weken gratis en vrijblijvend gebruik maken van een flexdesk in onze co-workingspace. Na deze proefperiode betaal je €150 per maand.

Je krijgt op deze manier een voorproefje van wat onze startup community te bieden heeft. Denk aan toegang tot ons netwerk van experts, corporates, onderzoekers, talent en startups. Maar ook andere incubator faciliteiten zoals een adviesgesprek met onze Ideation Manager, een uitnodiging voor onze events (zoals de wekelijkse netwerkborrel en tweewekelijkse peer feedback sessie) en mogelijke doorstroom naar onze startup acceleratie programma’s.

 

, , , , , , ,

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties