Informatie

Adres: Bleiswijkseweg 37
Postcode: 2712 PB

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 10
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Tegen meerprijs
Vergaderzaal of vergaderruimte: Tegen meerprijs

Geplaatst: 4 Aug, 2016

Flexwerkplek Zoetermeer Dutch Innovation Factory

Of je nu ICT’er bent of niet, je bent altijd welkom om bij ons te flexwerken. Neem plaats in het Atrium of het Innovation Café, pak een kop koffie en ga aan de slag. De Dutch Innovation Factory is hét clubhuis voor ICT-ondernemers en -professionals uit Zoetermeer en ver daarbuiten. Het gele, iconische gebouw is een inspirerende omgeving om te flexwerken en te vergaderen. Vanzelfsprekend hebben wij een uitstekend gratis wifi-netwerk en de beste koffie van Zoetermeer!

Wil je rustig met klanten overleggen, een workshop houden of een vergadering beleggen? Huur dan een vergaderruimte. De Dutch Innovation Factory beschikt over verschillende vergaderruimtes voor 2 tot 20 personen. In elke vergaderruimte maak je gratis gebruik van wifi, flip-over en een 55’ LED Smart-scherm. Iedere vergaderruimte is flexibel in te delen. Je kunt denken aan de volgende opstellingen: theater, U-vorm, cabaret, cirkel of carré.  Ook zijn er ruimtes met een vaste ronde opstelling.

Innovation Café
De beste ideeën ontstaan tijdens een informeel gesprek. Het Innovation Café is de uitgelezen plek om elkaar te ontmoeten voor een kop koffie of een lekkere lunch. Flexwerken kan hier ook. Zoek een plekje om te werken met gratis wifi en de lekkerste koffie van Zoetermeer. Meet and eat!

Bereikbaarheid
Met onze centrale ligging aan de A12 (Utrecht – Den Haag) zijn wij per auto uitstekend bereikbaar. Vanaf afslag 7 is het slechts 2 minuten rijden. Gratis parkeren kan op een van onze 200 parkeerplaatsen.

Flexwerkers kunnen op werkdagen tussen 7.00 en 19.00 uur gratis gebruik maken van onze shuttleservices. De shuttlebussen stoppen bij station Zoetermeer (halte op het plein van de Verenigde Naties) en station Zoetermeer Oost (halte P&R). De shuttlebussen zijn te herkennen aan het ‘Dutch Innovation Factory’  logo.

Openingstijden DIF
Van maandag tot en met vrijdag kun je bij ons terecht tussen 8.00 en 18.00 uur.

 

Contactinformatie

079 – 820 03 96

info@dutchinnovationfactory.nl

, , ,

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties