Informatie

Adres: Ringbaan Oost 116a
Postcode: 5013 CD

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 20
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Tegen meerprijs

Geplaatst: 10 Aug, 2016

Praktijkruimte of spreekkamer in Tilburg te huur

Praktijkruimte huren in Tilburg?

Zoek je een representatieve ruimte om jouw cliënten of patiënten in te ontvangen? Je kunt bij ons een mooie, nieuwe spreekkamer of praktijkruimte huren! Onze ruimtes zijn in juni 2016 in een nieuw jasje gestoken en hebben een frisse, jonge en nette uitstraling. We hebben extra zorg besteed aan geluiddemping tussen de verschillende ruimten, waardoor gesprekken in de ruimtes privé blijven. Kijk hier voor foto’s.

Locatie en faciliteiten

Ons kantoor bevindt zich op de begane grond op de Ringbaan Oost. Er is in onze eigen gang een kleine wachtruimte, een heren- en damestoilet en we beschikken over een kleine keuken met koelkast, magnetron en vaatwasser. Er is koffie en thee aanwezig en bij de prijs inbegrepen. Uiteraard heb je ook gratis toegang tot ons eigen (beveiligde) wifi. Er is gratis parkeergelegenheid en het OV stopt voor de deur.

Wil je eerst eens komen kijken? Dat kan op elke donderdag tussen 12.30 en 13.15 zonder afspraak, je kunt ook contact opnemen om een afspraak te maken op een ander moment.

Oppervlak, dagdelen en tarieven

Je kunt bij ons een spreekkamer of praktijkruimte huren van 12m2 of 20m2.
Op zoek naar een grotere ruimte? Je kunt ook onze trainingsruimte huren.

De praktijkruimtes of spreekkamers kun je per uur huren, maar ook per dagdeel of per dag. Dit is mogelijk voor incidentele huur, maar je kunt ook terecht voor een vast dagdeel of vaste dag.
De dagdelen zijn als volgt ingedeeld: van 08.00 tot 12.00 (ochtend), van 12.00 tot 18.00 (middag) en van 18.00 tot 22.00 (avond).

Tarieven per uur incidenteel:
12m2 10,50 euro
20m2 15 euro

Tarieven per keer voor een incidenteel dagdeel:
12m2 25 euro
20m2 35 euro

Tarieven per maand voor wekelijks vast dagdeel:
12m2 85 euro
20m2 125 euro

Website laten bouwen?

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties