Informatie

Adres: Hemonystraat 45-H
Postcode: 1074 BN

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 214.8
Oppervlakte: 12
Beschikbaar vanaf: 21-09-2016

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 22 Aug, 2016

Ruime werkplek te huur in de Pijp – Amsterdam (214,85 per maand ex. btw)

Mijn mooie ruime werkplek in de gezellige Pijp op de Hemonystraat 45-H komt vrij! De werkplek is maar liefst 12 m2.

Studio Hemony is gelegen op de begane grond in een mooi oud pand (voormalig postkantoor) van ± 200 m2 met hoge plafonds en veel licht en ruimte gevoel. In het pand heerst een ongedwongen en inspirerende sfeer. De ruimte bestaat uit verschillende open segmenten waardoor je veel privacy ervaart.

Je deelt de ruimte met 17 collega-ZZPers (zoals vormgevers, schrijvers/journalisten, researchers, regisseurs, illustratoren) gemiddeld zijn we per dag met 6 ZZp’ers per dag aanwezig zodat het een fijne rustige kantoorruimte is. Je kunt je plek helemaal naar wens inrichten met eigen meubels en kasten. Als je wilt is het mogelijk mijn meubels tegen een gering bedrag over te nemen zodat je makkelijk en snel aan de slag kan (vanaf half september a.s. huren is mogelijk).

De huurprijs is 214,80 per maand excl. btw maar inclusief: gebruik van de vergaderruimte (ook in het weekend) snel internet, 24/7 toegang, alarmsysteem, verzekering voor je computer/laptop en koffie/thee/koek.

Wil jij werken op deze unieke en sfeervolle plek, vlak aan de Amstel, dichtbij Sarphatiepark en Albert Cuyp? Maak dan snel een afspraak met mij om te kijken: mail saskia@koersvast.nl of bel 06-36646666.

Voor impressies van de studio en werkplek, zie ook: https://www.facebook.com/studiohemony/

, , , , , , ,

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties