Informatie

Adres: zoutziedersstraat 20
Postcode: 3026EL

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 85
Oppervlakte: 80
Beschikbaar vanaf: 26-08-2016

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Tegen meerprijs
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 26 Aug, 2016

Studioplek aangeboden in Rotterdam West

STUDIO ‘HET KROKET’ ZOEKT EEN NIEUWE STUDIOGENOOT!
Wij, 5 ondernemers/ontwerpers uit verschillende disciplines zijn op zoek naar een nieuwe studiogenoot op onze werkplek, in een riant schoolpand aan de Zoutziedersstraat in Rotterdam west.
We huren twee hoge en lichte ruimtes van elk circa 45 m2, gevuld met bureaus maar ook een fotostudio, werkplaats en naaiplek.
Werk je achter een bureau, dan is deze ruimte perfect! Je schuift al aan voor rond de €85,-. incl. internet/gwl/parkeerruimte
Mocht je geïnteresseerd zijn, laat het dan meteen weten en we plannen z.s.m. een bezoekje in!

(Trek meer aandacht! Kies voor fotos en bijlagen voor uw advertentie.) Trek meer aandacht! Kies voor fotos en bijlagen voor uw advertentie. Bekijk hier de mogelijkheden (opent in nieuwe tab) (Trek meer aandacht! Kies voor fotos en bijlagen voor uw advertentie.) Trek meer aandacht! Kies voor fotos en bijlagen voor uw advertentie. Bekijk hier de mogelijkheden (opent in nieuwe tab) (Trek meer aandacht! Kies voor fotos en bijlagen voor uw advertentie.) Trek meer aandacht! Kies voor fotos en bijlagen voor uw advertentie. Bekijk hier de mogelijkheden (opent in nieuwe tab) (Trek meer aandacht! Kies voor fotos en bijlagen voor uw advertentie.) Trek meer aandacht! Kies voor fotos en bijlagen voor uw advertentie. Bekijk hier de mogelijkheden (opent in nieuwe tab)

, , , ,

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties