Informatie

Adres: Ringbaan Oost 116a
Postcode: 5013 CD

Kosten en beschikbaarheid
Huur per dag: 100
Oppervlakte: 40
Beschikbaar vanaf: 10-08-2016

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 10 Aug, 2016

Trainingslocatie in Tilburg

Trainingslocatie huren in Tilburg?

Klik hier voor foto’s!

Zoek je een representatieve trainingslocatie voor het geven van jouw training of workshop? Je kunt bij ons een mooie, nieuwe trainingslocatie huren! Onze ruimte is in juni 2016 in een nieuw jasje gestoken en heeft een frisse, jonge en nette uitstraling. De ruimte met flexibel meubilair is licht, maar indien gewenst kunnen de ramen ook verduisterd worden.

Locatie en faciliteiten

Ons trainingsruimte bevindt zich op de begane grond op de Ringbaan Oost en is goed toegankelijk voor rolstoelen. Er staan 8 tafels waar in 16 personen aan kunnen zitten. De tafels zijn makkelijk verplaatsbaar en je kunt ook voor een theateropstelling kiezen. We hebben in totaal 20 comfortabele stoelen. Ben je op zoek naar een kleinere ruimte? Kijk dan ook eens bij het overzicht van al onze ruimtes.

Er is in onze eigen gang een heren- en damestoilet en we beschikken over een kleine keuken met koelkast, magnetron en vaatwasser. Er is koffie en thee aanwezig (self-service) en bij de prijs inbegrepen. Uiteraard heb je ook gratis toegang tot ons eigen (beveiligde) wifi. Er is gratis parkeergelegenheid en het OV stopt voor de deur.

Wil je eerst eens komen kijken naar de ruimte? Je bent elke donderdag tussen 12.30 en 13.15 welkom tijdens onze inloop, of neem contact op met ons voor een afspraak.

Oppervlak, dagdelen en tarieven

De trainingslocatie is 40m2 en kun je per uur huren, maar ook per dagdeel of per dag. Dit is mogelijk voor incidentele huur, maar je kunt ook terecht voor een vast dagdeel of vaste dag.
De dagdelen zijn als volgt ingedeeld: van 08.00 tot 12.00 (ochtend), van 12.00 tot 18.00 (middag) en van 18.00 tot 22.00 (avond).

De tarieven zijn:

Per uur incidenteel 20 euro
Per keer voor een incidenteel dagdeel 50 euro
Per maand voor wekelijks vast dagdeel 185 euro

, ,

Website laten bouwen?

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties