Informatie

Adres: Schuttersbergweg 8
Postcode: 6823KJ

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 250
Oppervlakte: 10
Beschikbaar vanaf: 06-09-2016

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 6 Sep, 2016

Beauty, wellness of lifestyle professionals gezocht

Freelance werken in een ‘franchise format’ binnen de Beauty and Wellness branche?

Samen kunnen we meer!

Freelance werken en toch collega’s hebben biedt veel kansen. Ik ben creatief ondernemer en heb de ambitie een samenwerking op te zetten met gemotiveerde collega ondernemers op het gebied van beauty, wellness en lifestyle. Het uiteindelijke doel van Beautyvol You is de klant een totale wellness experience te geven. Een mini vakantie zodra ze de salon binnen stappen.

Samen kunnen we meer! Waarom aansluiten bij Beautyvol You?

Ben jij specialist op het gebied van waxen, brows/wimpers, visagie, massage, fysiotherapie, pedicure, manicure, gewichtsbeheersing, lifestyle, coaching of een andere beauty/wellness gerelateerd beroep (geen kapper/nagelstudio)?

Heb je altijd al gedroomd van een studio of praktijkruimte? Ben je starter of ben je thuis al begonnen met het behandelen van klanten en nu vastbesloten om professioneel verder te gaan?

Zie jij ook veel voordelen om de handen in elkaar te slaan en samen te werken onder de vlag van Beautyvol You? Klinkt dit als een perfecte match? Aarzel niet en maak een afspraak ter kennismaking.

Laat snel een bericht achter of neem direct telefonisch contact op!

Onze klanten beoordelen ons op Treatwell met een 8.8!

De aangegeven huurprijs is een ‘vanaf prijs’ bij minimaal twee dagen per week.

De salon bevindt zich in Arnhem-Noord dichtbij uitvalswegen, midden in een woonwijk. De bus vanuit het centrum (15 min) stopt precies voor de deur en men kan gratis parkeren.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties