Informatie

Adres: Veemkade 328
Postcode: 1019 HD

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 200
Oppervlakte: 40
Beschikbaar vanaf: 01-09-2016

Voorzieningen:
Beamer: Inbegrepen
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 15 Sep, 2016

Rustige werkplek in Amsterdam, vlakbij Pakhuis de Zwijger

Aan het water van de Ertshaven, vlak bij Pakhuis De Zwijger en de Jan Schaeferbrug, zijn er op het kantoor van Frontlab 2 werkplekken te huur. Alles is er voorhanden: razendsnel Wi-Fi via onze glasvezelaansluiting, espresso uit ons keukentje (met koelkast, waterkoker, magnetron), gezelige hangbanken, lunchtafel en een gloednieuw bureau met ergonomisch verantwoorde bureaustoel. Een 23″ (full HD) LED-scherm, laserprinter, grote flatscreen (met Apple TV), beamer en onbeperkt gebruik van alle stopcontacten staan je ter beschikking. Er is plek om eigen spullen op te bergen en we hanteren geen openingtijden. Met een eigen sleutel kan je 24 uur per dag komen en gaan.

Ons kantoor is lekker rustig te noemen, we werken er meestal met z’n tweeën. Soms met meer mensen. En met enige regelmaat werken we op locatie en is er verder niemand op ons kantoor. De plek is makkelijk bereikbaar met de tram (3 haltes vanaf Centraal Station) of bus. Het uitzicht is prachtig, over het water kijken we naar het Java-eiland.

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties