Informatie

Adres: PC Hooftstraat 47-4
Postcode: 1047 BN

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 225
Oppervlakte: 65
Beschikbaar vanaf: 01-11-2016

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 1 Nov, 2016

Leuke en betaalbare werkplek PC Hooftstraat Amsterdam

In ons kantoor gevestigd op de PC Hooftstraat in Amsterdam hebben we een ruime werkplek (met scherm indien gewenst) over. Het kantoor heeft een mooi hoog plafond en door de ramen komt erg veel licht naar binnen. De losse werkplekken hebben we op de vierde verdieping ingericht. Hier zit ook de vergaderruimte en het dakterras. De keuken met overlegtafel bevindt zich op de derde verdieping. Het kantoor wordt gedeeld met een creatief bureau, een online marketeer en een freelance jurist. Gemiddeld zijn er 4 mensen aanwezig, man-vrouw verhouding is 50-50.

Je werkplek

Als je bij ons komt werken krijg je van ons een erg ruim bureau en een goede bureaustoel. Je spullen kan je in een gedeelde kast opslaan. Je kan hier rustig geconcentreerd werken en je krijgt van ons uiteraard een eigen sleutel, zodat je altijd naar binnen kan.

Voorzieningen

Je kan bij ons van heel veel voorzieningen gebruik maken. Zo hebben we bijvoorbeeld een ruime keuken met daarin een goede koffiemachine, magnetron, koelkast, waterkoker en broodrooster. Het wordt hier zelden te heet in de zomer, maar voor het geval dat is er een airco aanwezig.
In de keuken staat verder nog een fijne overlegtafel met hoge krukken. Het kantoor beschikt over een mooie vergaderruimte, die met glazen wanden gescheiden is van de rest van het kantoor. Ten slotte hebben we nog een dakterras waar we bij goed weer lunchen.

Sociaal

De sfeer op ons kantoor is altijd erg relaxed en gezellig. Hier in de buurt zijn veel goede plekken waar we vaak met z’n allen altijd even lunch gaan halen. Je leert hier erg makkelijk nieuwe mensen kennen, zowel in ons pand als in de rest van de straat zitten veel andere bedrijfjes en ondernemers. Borrels ontstaan hier eigenlijk altijd erg spontaan en als het lekker weer is gaan we eigenlijk altijd wel even met iedereen op het dakterras zitten.

Foto’s?

Mail naar info AT resumeshoppe.com!

, , , ,

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties