Informatie

Adres: Raadhuisstraat
Postcode: 1016 DC

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 550
Oppervlakte: 18
Beschikbaar vanaf: 01-09-2017

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Niet aanwezig
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 12 Dec, 2016

praktijkruimte te huur in schoonheidssalon hartje Amsterdam

Het praktijk bevindt zich onder het prachtige monumentale pand in Amsterdam aan de Raadhuisstraat op de eerste verdieping en bestaat uit twee ruimtes. De voorste ruimte bevindt zich aan de mooie straatzijde en is ca. 15m2. De achterste ruimte is ca.18m2, maar hier is de behandelstoel reeds verhuurd aan een hypnotiseur.  Er is een toilet, kitchenette en een wachtkamer apart aanwezig. De vloer is van laminaat. De ruimte zelf kan afgesloten worden door middel van dubbele schuifdeuren.

De ruimte is niet geschikt, waarbij stilte gewenst is.

Huur: € 550,00 pm excl btw

inclusief:

Gas/licht/water;

Meubilair;

Behandelstoel;

gebruik van kitchenette;

wachtkamer;

en natuurlijk het toilet

 

,

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties