Informatie

Adres: Capucijnenstraat 21
Postcode: 6211 AV

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 475
Oppervlakte: 35
Beschikbaar vanaf: 01-04-2017

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 28 Mar, 2017

Prachtige studio/kantoor in centrum Maastricht / creatieve hotspot De Brandweer

TIJDELIJK TE HUUR:

Ruime kantoor/werk/studioruimte midden in het centrum van Maastricht. Prachtige, lichte studioruimte met grote ramen en hoog plafond en de beste hippe koffiebar van Zuid-Limburg. Oppervlakte ongeveer 30 vierkante meter met laminaatvloer. Locatie is in de creative hotspot “de Brandweer”, de voormalige Brandweerkazerne in de Capucijnenstraat en te huur per 01.04.2017. Aantal dagen en periode in overleg. Kandidaten worden gescreend door IPAL op geschiktheid binnen het concept van De Brandweer.

Voor details en bezichtiging stuur een pm of email carlaatje54@gmail.com of ruben@studiofluor.com of bel 06-52653383/ 0617017034
Delen is fijn!

, , , , , , , ,

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties