Informatie

Adres: Eendrachtsstraat 12
Postcode: 3012XL

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 500
Oppervlakte: 37.5
Beschikbaar vanaf: 01-05-2017

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 10 Apr, 2017

Ruim kantoor te huur in hipste deel van Rotterdam -1e maand gratis

Volledig kantoor te huur in het centrum van Rotterdam op leuke kantooretage. De ruimte is heel licht (ramen over bijna de gehele wand en een groot daklicht) en is geschikt voor 3 tot 6 personen. 

NU EERSTE MAAND GRATIS!

Het kantoor ligt boven NRC Café aan de Witte de Withstraat, met de ingang aan de Eendrachtsstraat, op een steenworp afstand van metrostation en tramhaltes. Verder op deze kantooretage gezellige andere ondernemende huurders van allerlei aard.

Meestal lunchen we samen aan de grote tafel in de loungeruimte of als het weer zonnig wordt, boven op het dak met schitterend uitzicht over de wijde omgeving.

Er is supersnel internet, betaalbare schoonmaak en een gemeenschappelijke loungeruimte met pantry. Af en toe maken we daar een gezamenlijke maaltijd klaar of organiseren een borrel. De etage is beveiligd  met camera’s.

Ik huur nu nog zelf dit kantoor, maar omdat mijn partner verhuisd is, ga ik kleiner huren. Hoe sneller ik een nieuwe huurder vind, hoe sneller ik kan doorschuiven. Dit is echt te groot voor mij. Het kantoor is zeker geschikt om met een aantal zzp’ers samen te huren. Huur je vanaf mei of juni dan krijg je van mij een verhuisbonus van 100 euro. Gratis geld!

Huur is inclusief servicekosten 235 per maand. Als je zuiniger stookt, krijg je daarvan terug.

Kom eens kijken! We leiden je graag rond. Mail me op info@kiezelcommunicatie.nl of kijk voor wat foto’s op onze site.

 

, , , , , ,

Website laten bouwen?

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties