Informatie

Adres: Keizersgracht 560
Postcode: 1017 EM

Kosten en beschikbaarheid
Huur per week: 80
Huur per maand: 250
Oppervlakte: 8
Beschikbaar vanaf: 11-07-2017

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Tegen meerprijs
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 12 Jul, 2017

Flexible working space on the Keizersgracht at Film & Animation Studio

Hi!

Are you looking for a flexible working space in a creative international environment?

Film & Animation Studio Not To Scale Amsterdam has some desks to rent. We are situated alongside one of Amsterdam’s most beautiful canal, the Keizersgracht. Only 15 minutes away by bike from Central station.

We have a fabulous meeting room (8 prs), shared kitchen, great Wifi and coffee corner where you can get unlimited coffee for free! Preferably we are looking for professionals from the same industry. Feel free to drop by to have a look at the studio. Photo’s on request via tiziana@nottoscale.tv

, , , , , , , , , , ,

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties