Informatie

Adres: Cabralstraat 1
Postcode: 1057CD

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 180
Oppervlakte: 44
Beschikbaar vanaf: 01-09-2017

Voorzieningen:
Beamer: Inbegrepen
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 22 Aug, 2017

werkplekken te huur in Amsterdam

Wij zijn een architectenduo en willen vanaf september in onze nieuwe studio twee vaste werkplekken voor €180 ex btw en drie flexibele werkplekken voor €90 ex btw aanbieden.
De ruimte van 3,70m hoogte met grote ramen in richting zuidoost ligt op de 2e verdieping en kijkt uit op een rustige tuin. Het gebouw wordt omgetoverd tot een creatief verzamelplek met restaurant en theaterruimte op de begane grond. De locatie is dicht bij de Fimhallen en het Erasmuspark.

Je huurt een gemeubileerde werkplek bestaand uit een of meer bureautafels en in het gebouw kan gebruik gemaakt worden van een pantry-keuken, toilet, telefoonruimtes geschikt voor interviews, internet en twee tuinen. Je deelt de ruimte van ca. 44m2 met ca. 6 personen. In de avonduren kan de ruimte individueel na afspraak gebruikt worden voor workshops, vergaderingen of lezingen.

Wil je meer over ons weten kijk dan op: www.brinkmeier-elands.nl of www.umaa.nl of www.maartenelands.nl.

Ute 0648336125

, , , , ,

Website laten bouwen?

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties