Informatie

Adres: Bethaniendwarsstraat 6d
Postcode: 1012 CB

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 200
Oppervlakte: 11
Beschikbaar vanaf: 16-02-2018

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 16 Feb, 2018

werkplek nieuwmarktbuurt

Werkplek te huur in Het Industriegebouw in de Nieuwmarktbuurt in Amsterdam.

Wij zijn vijf architecten en een locatie-scout en huren met elkaar een etage in het centrum van Amsterdam in een bedrijfsverzamelgebouw. Bij ons is nu beschikbaar: één werkplek in een mooie ruimte waar maximaal 5 zelfstandigen werken. Daarnaast heb je beschikking over een afgesloten vergaderruimte en een keuken. We zoeken iemand werkzaam in een beroep verwant aan architectuur, stedenbouw of design. Kosten inclusief btw, schoonmaak, internet € 200,-

Neem contact op met Oliver Ebben

info@studioquint.com

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties