Gezocht:

Gewenste plaats: Eindhoven, Gezocht (Freelancer zoekt..)

Maximale kosten en beschikbaarheid
Huur per week: 450
Tijdelijk: Nee

Gewenste voorzieningen:
Computer: Neem ik zelf mee
Internet: Moet aanwezig zijn
Vergaderzaal of vergaderruimte: Heb ik niet nodig

Geplaatst: 26 Apr, 2018

Kantoor(tje) in verzamelgebouw gezocht

Vanaf 1 september 2018 zoek ik een kantoortje (tot 20 m2) in Eindhoven, liefst omgeving centrum/Kanaal. Ik heb een boekenkast en een hondje, dus een flexplek is minder geschikt. Ik vind het wel leuk om samen te huren (als je niet allergisch bent voor boeken of honden) en om op een kantooretage of in een verzamelgebouw te zitten met andere ondernemers. Samen lunchen, af en toe een borrel is toch leuker dan vanuit huis in je eentje aan de slag.

Ik ben tekstschrijver/schrijftrainer en werk geregeld enkele dagen in de week op Hogeschool Journalistiek. In september verhuis ik vanuit Rotterdam naar Eindhoven, vandaar dat ik nu op zoek ben.

Pico slaapt de hele dag en laat slechts hoogstzelden een scheetje 🙂

Heb of weet je een plek? Mail me op carola@kiezel.com.

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties