Informatie

Adres: linnaeusstraat 35
Postcode: 1093EE

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 20
Beschikbaar vanaf: 08-06-2018

Voorzieningen:
Beamer: Inbegrepen
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 8 Jun, 2018

Gratis kantoorruimte voor een fotograaf, website bouwer, copywriter of video maker/editer

Hoi,

Bij ons op het reclamebureau hebben we 2 werkplekken over die we willen weggeven aan freelancers die we hopelijk wel eens kunnen inzetten. De plek is gratis, maar is alleen bestemd voor freelancers die talent hebben in fotograferen, tekstschrijven, websites bouwen, of video’s maken en/of editen. Fotostylisten zijn ook welkom. De plek is niet bestemd voor mensen boven de 40.

Het mooie is: je zit in een erg gaaf pand, aan Oosterpark; het is een kerktoren met 8 verdiepingen, welke mooi gerenoveerd is.
Wat is de catch? We vragen 1 dag van je tijd per maand. Als we meer uren van je vragen, kunnen er gewoon facturen opgemaakt worden. Op die dag zal je werken aan mooie klussen welke voor een ieder goed voor protfolio zijn, want onze klanten zijn bijvoorbeeld Coca-Cola, Starwars, PostNL, smeg, Connexxion, Zuivelhoeve, D-reizen, etc.

Bij interesse, stuur graag een berichtje naar robert@c2b.nu.

Gr.

Robert

Website laten bouwen?

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties