Informatie

Adres: Linnaeusstraat 35G
Postcode: 1093EE Amsterdam

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 20
Beschikbaar vanaf: 04-01-2019

Voorzieningen:
Beamer: Inbegrepen
Computer: Zelf meenemen
Internet: Niet aanwezig
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 4 Jan, 2019

Werkplek in het hartje van Amsterdam aan het Oosterpark

Hoi werkplekzoekende freelancers,

Wij zijn C2B, een marketingbureau en zitten in de Muiderkerktoren met een prachtig uitzicht op het Oosterpark. Momenteel hebben wij nog een aantal mooie werkplekken over. We willen dit graag geven aan creatieve freelancers die nog verder willen groeien in hun kunnen.

Ben jij een freelancer in fotografie, copywriting, het bedenken van strategieën of restylen? Dan willen we je graag een mooie werkplek aanbieden.

Wat hebben wij te bieden?
Een super gezellige werkplek in een prachtige toren aan het Oosterpark. Je deelt met drie andere creatievelingen een verdieping en luncht samen indien gewenst.

Wat vragen wij van jou?
We zetten je graag acht uur per maand in voor
C2B werkzaamheden. Denk aan shooten voor verschillende social media kanalen die wij bij houden. Het stylen van een setting wat gefotografeerd moet worden. Het bedenken van creatieve posts etc.

Wij zijn dit jaar tot de #1 Online Campagne verkozen (Emerce Top 100) en #1 Digital Agency in de Fonk50. Op de dag dat je voor ons werkt, werk je voor mooie merken zoals: Coca-Cola, PostNL, SPAR, Zuivelhoeve, HEKS’N®, D-reizen of andere toffe merken.

Heb je interesse of vragen?
Stuur dan een mailtje naar mirre@c2b of bel het nummer van C2B 020 260 1412.

, , , , ,

Website laten bouwen?

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties