Informatie

Adres: Keizersgracht 482
Postcode: 1017EG

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 699
Oppervlakte: 800
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Tegen meerprijs
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Tegen meerprijs

Geplaatst: 29 Jul, 2020

Kantoorruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam

(Trek meer aandacht! Kies voor fotos en bijlagen voor uw advertentie.) Trek meer aandacht! Kies voor fotos en bijlagen voor uw advertentie. Bekijk hier de mogelijkheden (opent in nieuwe tab)

Start jouw reis van ontdekkingen in dit prachtige, monumentale pand. Ga terug in de tijd met ons en laat je nieuwsgierigheid je brengen naar nieuwe ideeën. In dit gebouw, voorheen een Duitse bank, in het hart van Amsterdam is alles luxueus. Loop over de marmeren vloeren, kijk naar de gouden muren en staar naar de prachtige, glimmende kroonluchters.

Het werkleven bij StartDock is fijner. Wij hebben een optimaal ecosysteem gecreëerd voor jou en je bedrijf, gebaseerd op vijf belangrijke waarden: samenwerking, community, openheid, gezelligheid en toegankelijkheid. We willen organisaties stimuleren om natuurlijk te groeien. Jij alleen kan het, maar je kan het niet alleen. Wat ons uniek maakt is onze hechte community. Het moedigt je aan in je dagelijkse bezigheden en in je lange-termijn ambities. Bovendien, wanneer we werken, dan werken we ook echt. Je kan niet streven naar het beste, als je er niet daadwerkelijk uren in stopt. Dus dat is wat we doen en daar helpen we je graag bij. Tot slot, onze coworking space is gelegen aan een van de meest bekende grachten in het hart van de Europese start-up hoofdstad: Amsterdam. We willen dat StartDock aanvoelt als je tweede thuis!

Wij geloven dat coworking gaat over: samenwerking in plaat van competitie, community lunch, standaard VrijMiBo’s met elkaar hebben, elkaars verjaardag vieren en leven als een warme community van gelijkgestemde ondernemers die elkaar helpen te groeien.

Wil jij je bedrijf laten groeien in de best mogelijke omgeving, bij de beste locatie in de stad Amsterdam? Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie kijk op onze website: https://startdock.nl/nl/

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties